Kedi peluş oyuncak 12 inç Peluş Yavru Oyuncaklar Bebek Kız Erkek Çocuklar İçin Doğum Günü Hediyeleri Kız Erkek Çocuklar İçin Toddlers Doğum Günü Partisi

0
0 Yorumlar

₺352.83 ₺127.05
Miktar:

SKU: w52755

3、Çok Fonksiyonlu Kullanım: Kedi peluş oyuncak yatak odaları, oturma odaları, aileler, ofisler vb.İçin çok uygundur.Yumuşak kedi oyuncağı ile her zaman ve her yerde eğlenebilirsiniz.

Mermi Noktaları:

Ambalaj Listesi:

4、Güzel Oyuncak: peluş oyuncak kürklü kürk giymiş, sadece karın beyaz ve iki gözü yuvarlak ve parlak.Herkesin dikkatini çekeceğini düşünüyorum.

1、Peluş malzeme: kaliteli peluş maddeden yapılmış, bizim doldurulmuş kedi peluş oyuncak dayanıklı, sağlam, kaybetmek kolay değil ve günlük ihtiyaçlarınızı iyi karşılayabilir.

Malzeme: iskelet kilidi ile bağlı peluş kumaş, kaybetmek kolay değil, çok dayanıklı, uzun ömürlü, çok güvenli.Toz giderme, sadece saç kurutma makinesi ile saç kurutma makinesi ile kurutulabilir; Yağ lekelerini çıkarın, kuru temizleme, suyla yıkamayın.

5、En iyi hediye: Her yaştan çocuk oyun için bu peluş oyuncağı sevecek ve okumak, televizyon izlemek, ders çalışmak ve uyumak için büyük bir yastık olarak kullanabilirler.

Tanım:

Eğitici: Doldurulmuş hayvanlar çok sevimli ve gerçekçidir ve çocukların vizyonunu, işitmesini ve dokunuşunu uyararak dış dünyayla iletişim kurmalarına ve anlamalarına yardımcı olabilir.

Zarif sanat, her köşe ve kenar özenle tasarlanmış, üst düzey üretim teknolojisi, hasar görmesi kolay değil, taşıması kolay, güzel tasarım, tatlı ifade, rahat bir deneyim getirmek için karikatür modelleme.

Ürün Özellikleri:

Boyutu: 12 inç / 30.5 cm

Güzel görüntüsü her kızın kalbini eritebilir, kimse reddedemez, sadece çocuklar için uygun değildir, aynı zamanda birçok durumda kullanımı çok iyidir, öğle yemeği molası dinlenmek, uyumak, kendi ofisini doldurmak için

2、Rahat Arkadaş: Doldurulmuş hayvan kedimiz, uyku için bulanık yastıklara dönüşebilen süper yumuşak, sevimli ve sevimlidir.Bence herkes bayılacak.

Adı: doldurulmuş hayvan kedi

Her yaştan çocuklar için bir hediye ve yastık veya oyuncak olarak kullanılabilir.Peluş kedi oyuncakları, yumuşak hissettiren ve cildi tahriş etmeyen süper yumuşak peluştan yapılmıştır. skin.No top, tüy yok, solmaz, tüy etkisi iyi, yüksek kaliteli, dayanıklıdır.

1 * kedi peluş oyuncak

Malzeme Pamuk
Sertifika CE
Tema TV & Film Karakter
Form Şekil Heykeli
Doldurma PP Pamuk
Kaynak Anakara Çin
Tip Peluş/Nano Bebek
Yaş Öner 18+, 14+y, 12+y
Öğe Türü hayvanlar
hayvanlar kediler
Özellikler & Peluş Dolması
Cinsiyet Üniseks

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .