Radar İplik Hiçbir İğne İpek Fibroin Oyma Özü Kollajen Yüz İplik Kaldırma Anti-Aging Hyaluronik Asit Sıkma Cilt Bakımı

0
0 Yorumlar

₺315.58 ₺205.11
Miktar:
  • Kategori: Dövme ve Vücut Sanatı
  • Etiketler: gümüş ayna anti uygulamalı, maske oksijen enjeksiyonu, hyaluronik asit boyun maskesi, radar dedektörü neol, yüz Rus konuları, iğneler hyaluronik asit, saman dikiş iplikleri, sensör anti parça, dikiş ipliği hilo, tulum köpekler kuzey yüzü siyah.

SKU: w431092

İşlev;

Radar İplik Hiçbir İğne İpek Fibroin Oyma Özü Kollajen Yüz İplik Kaldırma Anti-Aging Hyaluronik Asit Sıkma Cilt Bakımı

Ürün tanıtımı

2. Profesyonel tarafından ekstrakte edilen küçük moleküllü aktif bileşen.Arıtma teknolojisi, dermis tabakasını deriden hızla çıkarabilir.

1. protein şekeri, peptid, oligosakkarit, nano ölçekli hiyalüronik asit, doğal ipek proteini peptidi ve hücre aktive edici faktör ve diğer bileşenlerin kirletici olmayan ekolojik doğal bitki özlerinin kullanımı.

Yüksek saflıkta ipek protein hattından ekstrakte edilen ipek fibroin hattı.Bu ipek fibroin güçlü elastikiyete, iyi tokluğa sahiptir, suda çözünmez ve cilt lifi ile çok tutarlıdır structure.It ipekböceği vücudundan ekstrakte edilen bir tür litik enzimdir.Protein çizgisi sıvı halde tamamen çözülür ve alet aracılığıyla dermis tabakasına sokulur.Cilt sıcaklığının etkisi altında, sıvı ipek fibroin katı bir ipek fibroine dönüşür, böylece cilde güçlü bir kuvvet vererek cilde sıkıca bir streç ağ çeker.Destek, cilt fibrozunu uyarırken, cildin derinliklerinde, kollajen rejenerasyonunu ve elastik liflerin yeniden düzenlenmesini uyarırken, sürekli destek için bağ dokusu iskelesini yenilerken, cilt elastikiyetini geri kazandırır ve ince çizgiler kaybolur

Bıçak yok, iğne yok, kırık cilt yok, kızarıklık yok

3. Aydınlatıcı ve ince çizgileri artıran ve cilt tonunu aydınlatan parlak, sıkılaştırıcı bir etki ile cildi nemli ve esnek bırakır.

İşlev2 Su tutma
Özellik 2 Çizgi oyma Yüz bakımı
Marka Adı LISM
redient'i gliserin, Bitkisel
Özellik 6 Yüz Dolgusu
Özellik 1 İplik yüz germe
Özellik 4 ipek fibroin hattı
Özellik 3 Cilt Gençleştirici
İşlev3 Cilt Gençleştirici
Özellik 7 Yüz Lipolizi
isim Emilebilir Kollajen
Tip Dövme ipucu
Kaynak Anakara Çin
isim2 ipek fibroin hattı oyma özü
Özellik 5 iğne yok, kırışıklık karşıtı için en iyi etki
İşlev1 Yaşlanma Karşıtı, Kırışıklık karşıtı, sağlamlaşır, Yıldırım,

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .