40 Adet Tuning Pin Çivi Ve 40 Adet Perçin,L Şeklinde Ayar Anahtarı, Lir Arp Küçük Arp Müzik Yaylı Enstrüman

4
4 Yorumlar

₺529.06 ₺359.73
Miktar:
  • Kategori: Yaylı Çalgılar
  • Etiketler: 12 pinli araba bluetooth golf, tanımsız 9 motosiklet, opel adaptör 10 pin obd2, tork 1 2 darbe anahtarı, adaptör 6 pin döner molex, tanımsız pantolon, 7 dize tuning 6 gitar, tanımlanmamış cosplay, lemo 0b 6 pinli kablo, tanımsız küpe seti.

SKU: w351675

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Dulcimer, zither, harpsichord veya harps için ayar pimleri.Pürüzsüz, ellerinizi kesmeyecek, size mükemmel bir müzik deneyimi sunacak.

Renk: ahşap renk + gümüş + altın

Ayar Anahtarı: Saat yönünde veya saat yönünün tersine çevirerek ipin gerginliğini ayarlamak için anahtarı kullanabilirsiniz.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Dayanıklı metal tellerle donatılmış lir arp, Çivileri ve perçinleri tutturur.Yüksek kaliteli metal tel malzeme kullanarak, ellerinize zarar vermeden net ve güzeldir ve ayarlanması kolaydır.

2 x Ayar anahtarı

Malzeme: metal

Paket içeriği:

40 x Perçin

40 x Dize Pin Çivi

Santur, kanun, klavsen veya arplarınız için güzel bir aksesuar use.It çocuklar, yetişkinler, gruplar ve profesyoneller için en iyi hediyedir.

Güçlü ve tutarlı dize sabitleme için yüksek kaliteli arps uç mandalları.Metal pimlerden yapılmış, parlak kaplama, solma yok, güçlü sertlik.Dişli nikel kaplı pimler.Gevşek ayar pimlerinizi değiştirin.

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası lir arpı

4 Yorumlar

Anonymous -2022-09-05
1

Satıcı ürünü 1 ay boyunca göndermedi. 1 Ay sonra göndermelerini istediğimde nakliye konusunda yalan söylediler. Satıcı kargo takip numarasını benimle paylaşmadı. Satıcı, kargo iptal edilmiş olmasına rağmen geri ödemeyi reddetti ancak aliexpress geri ödeme yaptı. Satıcıyı tavsiye etmiyorum. Bu benim en kötü aliexpress alışveriş deneyimimdi.

Anonymous -2022-08-24
5

Mükemmel ürün, tam beklediğim gibi, tahmini tarihten sadece birkaç gün sonra geldi. Şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle tekrar satın alacağım.

Anonymous -2022-11-29
5

Malzeme çok iyi! Tavsiye ederim!

Anonymous -2022-11-17
5

Tam istediğim gibi. Bir ay sonra geldi ama tamam.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .