Doğal Gül Kristal Jades Taş 13x4mm Ametist Kiraz Kuvars Gevşek Kare Tüp Boncuk DIY Wrap Bilezik Takı Making15"

5.00
0 Yorumlar

₺109.17 ₺74.14
Miktar:
  • Kategori: Boncuk ve Takı Yapımı
  • Etiketler: mercan kare bileklik, yumuşak kare boncuklar, kare kübik boncuklar, broşlar gül kuvars, havzaları kare bilezik, ametist ipek bileklik, gül kuvars kanger, budda kare bileklik, cooper kare boncuklar, gümüş kare boncuklar.

SKU: w346692

"aşk boncukları", Çin'deki en profesyonel taş boncuk tedarikçilerinden biridir.10 yıldır çevrimiçi ve çevrimdışı olarak yüksek kaliteli taş boncuklar ve diğer mücevher yapım malzemeleri sağlıyoruz .

S: Dropshipping sunabilir misiniz ?

S: Bu durumla nasıl başa çıkabilirim, parseli almıyorum veya ürünle ilgili bir sorunum var.

amount Sipariş miktarı 15 $ ' dan az , hedefe yaklaşık 30-50 gün sürmesi gereken Cainiao süper ekonomi küresel veya Çin Post küçük paket artı gibi ücretsiz ekonomik Nakliye sunacağız.

Perakende müşterilere hizmet veriyoruz ve pratiklik takı zanaat malzemeleri ile dropshipping sunuyoruz .Ayrıca iş müşterileri için toptan fiyat sunuyoruz.Biz sizin için en iyi seçimdir.

Boyut: 13x4mm

Genellikle, parsel almazsanız, kontrol edeceğim ve size bilgi veya geri ödeme veya yeniden gönderme sunacağım.

1. Görüşleriniz bizim için gerçekten önemli, büyük geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen bizim ürün veya hizmet ile memnun iseniz. 2. Size her zaman en iyi mal ve hizmet için en düşük fiyatı sunuyoruz. 3. Nötr(3 yıldız) veya negatif(1-2 yıldız) geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız ve burada mutlu bir alışveriş ruh bırakın.Teşekkürler

Adı: Doğal Gül Kristal Jades Taş 13x4mm Ametist Kiraz Kuvars Gevşek Kare Tüp Boncuk DIY Wrap Bilezik Takı Making15"

"aşk boncukları" mağazası, müşterilere en iyi deneyimi ve hizmeti sunmayı vaat ediyor.

△Sipariş miktarı 15 $ ' ın üzerindedir , hedefe yaklaşık 15-35 gün sürmesi gereken www.zavagarkizyurdu.com.tr standart nakliye, Çin Post kayıtlı posta veya Epacket gibi ücretsiz standart Nakliye sunacağız.

C: Evet elbette!Parsele herhangi bir satış bilgisi dahil etmeyeceğiz.

Öğe ile ilgili herhangi bir sorun varsa, size özel olana göre çözüm sunacağız situation.Do merak etme.Kaybetmene izin vermeyeceğim.

3. Ülkenize ithalat için tüm gümrük ücretleri, vergileri ve vergileri ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Umarım anlayabilirsin.

Uzunluk: starnd başına 15 inç (yaklaşık 38 cm) Kullanımı: DIY takı yapımı ve el sanatları için mükemmel.Bunları bilezik, kolye, küpe, halhal veya diğer el sanatları yapmak için kullanabilirsiniz!

S: Nasıl indirim alabilirim ?

2. Nakliye yöntemi ve Teslim süresi

1.Siparişler genellikle ödeme tamamlandıktan sonra 2-3 iş günü içinde sevk edilir. (Oturtuyordu.Güneş.ve Resmi tatil hariç)

C: Sipariş miktarınız 30 doların üzerinde olduğunda ekstra indirimler sunabiliriz. Toptan custome istiyorsanız, pls müşteri hizmetlerimizle ücretsiz iletişime geçin ve size iyi bir fiyat sunacağız.

A: Pls hemen bize ulaşın.

Bizden ürün satın alan pek çok www.zavagarkizyurdu.com.tr satıcısı var.Taş boncuklardan, akrilik boncuklardan etc.to atlama halkaları, tokalar, boncuk kapaklar, kefaletler vb. gibi takı bulguları. , zanaat için tüm ihtiyacınızı beslemeyi amaçlıyoruz.

amount Sipariş miktarı 150 $ ' ın üzerindedir , hedefe yaklaşık 3-7 gün sürmesi gereken DHL, Fedex, TNT gibi ücretsiz hızlı Ekspres sunacağız.

Not: Gerçek boyutta ürün alacaksınız.Görüntü ekranınızda daha büyük olabilir.Her monitörün rengi nedeniyle renk biraz değişebilir.Lütfen satın almadan önce boyutları kontrol edin.

Miktarlar: yaklaşık 30 adet boncuk bir iplikçik

Miktarlar yaklaşık 30 adet bir iplikçik
Ürün Ağırlığı 15g
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü boncuk
İnce veya Moda Moda
Öğe Şekli Kare şekli
Model Numarası lb6493'nın sohbeti
Gevşek Boncuk Toptan Boncuk, Perles, Aksesuarlar
Takı Aksesuarları Needlework için boncuk
Renk Kırmızı, yeşil, mavi, mor, Siyah
Marka Adı GMB724
Takım elbise DIY Takı, Yapma bilezik, Kolye, Küpeler
Boyut Width
Perles boncuk Takı yapımı için boncuklar, Kadın Bileklik Kolye
Uzunluk about 15inch (about 38cm)
Malzeme Taş, Opal, Yeşim, Aventurin, Gül Kuvars, kiraz kuvars
Halka boncuklar Diy Bilezik Kolye Kolye
Dış Çap 13mm
Metal Türü Hiçbiri

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .