Otomatik Sabunluk, Basınsız Sabunluk, Otomatik kızılötesi sensörlü sabunluk Dağıtıcı, IPX6 Su Geçirmez

0
0 Yorumlar

₺456.97 ₺328.99
Miktar:

SKU: w259025

Renk: Beyaz

Paket içeriği:

[Doğru Algılama]Otomatik sabunluk, elinizi 2-3 inç içinde algılamanızı sağlayan eksiksiz bir elektronik algılama işlevine ve akıllı bir hareket kızılötesi sensörüne sahiptir ve hız yalnızca 0,25'tir. Rahat, temiz ve kullanışlı bir deneyim getirin.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Pressless Sabunluk] 13.5 derece yükseklik açısı ark tasarımı, erişim açısına uygun olarak elinizi temassız sabunluk sensörünün altına koyun, sabunu otomatik olarak dağıtabilirsiniz, Kauçuk tabanın içbükey dışbükey tasarımı drenaj amacına ulaşır ve masa yüzeyi ile sürtünmeyi azaltır, daha kolay hale getirir kullanmak için.

Otomatik Sabunluk, Basınsız Sabunluk, Otomatik kızılötesi sensörlü sabunluk Dağıtıcı, IPX6 Su Geçirmez

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1 x otomatik sabunluk

Boyutu: 70x94x188mm

Malzeme: ABS

[Benzersiz Tasarım] Pressless sabunluk, minimalist tasarım stili,Çeşitli deterjanlar için uygun, banyo, mutfak ve diğer ortamlarla kolayca eşleşebilir, 200 ml'lik küçük gövde kapasitesi, kurulum olmadan doğrudan yerleştirilebilir, 40 desibel çalışma sesi,geceleri kullanıldığında rahatsızlık vermez, size rahat bir ev deneyimi sunar.

[Enerji Tasarrufu ve Sanitasyon]Sabunluk, ABS çevre dostu ve kire dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.Tüm makine su yalıtımı için özel olarak tasarlanmıştır.Su geçirmezlik seviyesi ıpx6'ya ulaşır. Voltaj 6V, 4 adet AAA alkalin pildir (dahili dahil değildir)).Normal kullanımda 10.000 kata kadar kullanılabilir ve etkinliği düşüktür.

Kaynak Anakara Çin
Sıvı Sabunluk Tipi Otomatik Sabunluk
Ana Malzeme Seramik
Sertifika Hiçbiri
Tip Sıvı Sabunluklar
Özellik Köpük Sabunluk

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .