1 Adet PU Golf Kanada Bayrağı Kırmızı Akçaağaç Yaprağı Atıcı Kapak Başörtüsü Koruma Çantası Golf Atıcı Kafa Kapakları Golf Blade Kulübü Başkanı

5
2 Yorumlar

₺300.11 ₺222.06
Miktar:
  • Kategori: Spor & Eğlence
  • Etiketler: golf 7 r kafa lambası, evet atıcı, adaptador m1 sürücü golf, düz atıcı kapak, gomas kavrama golf, golf 7 golfliath, vw golf 1 ısıtma, el golf ütüler, küp zamanlayıcı mutfak zamanlayıcıları, kapak a3 golf.

SKU: w211165

Benden birden fazla ürün satın aldıysanız, tek tek ödeme yapmak yerine tüm ürünler için bana bir ödeme gönderebilirsiniz.Şimdi Öde düğmesini tıkladığınızda, sistem bizden satın aldığınız başka öğeler olup olmadığını otomatik olarak belirleyecek ve bunları incelemeniz için birleştirecektir.

Öğe ödeme temizlendikten sonra 24-48 iş saati içinde hava posta ile gönderilecektir (hafta sonu ve tatil hariç).

Ödeme Yöntemi

DHL, UPS, FedEx, TNT genellikle gelmesi 5-8 iş günü sürer.

Başka bir nedenle, bize geri göndermek istiyorsanız, iade nakliye ücretinden siz sorumlu olacaksınız ve iade edilen ürünü aldıktan sonra değiştirmeyi göndereceğiz.

Biz Dünya çapında Gemi.

Not: HİÇBİR Perakende Kutu.Kabarcık Çanta içinde güvenle paketlenmiş.

Ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 iş günü içinde alınmalıdır, aksi takdirde sipariş geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

EMS genellikle gelmesi 7-10 iş günü sürer.

gohantee 1 Adet PU Golf Kanada Bayrağı Kırmızı Akçaağaç Yaprağı Atıcı Kapak Başörtüsü Koruma Çantası Golf Atıcı Kafa Kapakları Golf Blade Kulübü Başkanı

Nakliye süresi sadece tahmin edilir ve garanti edilmez.60 gün sonra mal almazsanız, sorunu çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Tüm satışlar nihai olarak kabul edilir.

1-2 iş günü içinde yanıt alamazsanız, e-posta sağlayıcınızın www.zavagarkizyurdu.com.tr'in e-postalarını engelleyen aşırı agresif bir spam filtresi olması durumunda lütfen Mesajlarımı kontrol edin.Lütfen bize tekrar e-posta gönderin.

Özellikleri: 100 % marka yeni ve kaliteli.Bıçak Atıcı takın.Kanada bayrağı temsilcisi maple tarafından tasarlanmıştır.Pahalı golf kafanız için en iyi koruma.Atıcı kapakları, atıcı kapağınızın atıcınızdan düşmemesini sağlamak için cırt cırtlı bir kapağa sahiptir.Renk: Beyaz.Malzeme:PU Boyut: 17.5x14.5/6.89x5.70 inç Not: Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

Sadece ciddi Alıcı!Lütfen sadece tüm şartları kabul ederseniz sipariş verin.

Alipay'i kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.En iyi yol doğrudan çevrimiçi ödemedir, kendinizi seçebilirsiniz.Diğer ödeme koşullarını istiyorsanız, sipariş vermeden önce lütfen bize bildirin.

Biz SADECE alipay teyit adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce alipay adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

E-posta/www.zavagarkizyurdu.com.tr mesajı müşteri hizmetlerimizin önceliğidir..

2 Kg'ın üzerindeki toplu alımlar için aşağıdaki gibi ekspres yol sunabiliriz:

Temizlenmiş tam ödemenizi aldıktan sonra olumlu geribildirim bırakacağız.Lütfen bize ulaşın eğer onu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz.

Aldığınız ürün uzun nakliye sırasında kusurlu veya hasar görmüşse, lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin.Size en kısa sürede tatmin edici bir çözüm sunacağız.

bizimle iletişime geçin

Nakliye Politikası

Herhangi bir nedenden dolayı memnun değilseniz, lütfen düşük bir DSR (beş yıldızdan az) veya nötr/negatif geribildirim bırakmak için hızlı olmayın.Sadece herhangi bir zamanda çözmek için bize ulaşın.Size en kısa sürede en iyi çözümü sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Lütfen bize güvenin.

iade politikası

Paket listesi: Golf Atıcı golf sopası kılıfı X 1 Adet

Fit Bıçak Atıcı Kanada bayrağı temsilcisi maple tarafından tasarlanmıştır.
Kaynak Anakara Çin
Malzeme PU
Renk Beyaz, Siyah.
Boyut 17.5x14.5/6.89x5.70inch
Model Numarası 1 Adet Golf Atıcı golf sopası kılıfı.
Marka Adı gohantee'nin

2 Yorumlar

Anonymous -2022-08-31
5

Kanada'ya çok hızlı teslimat. Yüksek kaliteli ürün, mükemmel fiyat. Teşekkür ederim.

Anonymous -2022-10-10
5

Güzel kapak. Kalın ve sağlam. Gelmesi uzun sürdü.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .