NUTT MTB bisiklet disk fren Pad soğutma dağ bisikleti hidrolik kaliper ısı dağılımı yarı Metal reçine bisiklet aksesuarları

0
0 Yorumlar

₺405.74 ₺284.09
Miktar:
  • Kategori: Spor & Eğlence
  • Etiketler: lamborghini fren kaliperi, nutt seramik fren balataları, jıanshe fren kaliperi, nutt 6 fren balatası, bisiklet freni bl m598, aceoffix fren kaliperi, metal fren kaliperi m, citroen fren kaliperi, motosiklet kauçuk nutt, bisiklet fren açık.

SKU: w188289

*** Bu yeni yükseltme sürümü sıfır 10X kök ana tüp + katlanır Al çubuk(2 in 1). Ayrıca eski sürüm sıfır 10X scooter için uygundur.

Lütfen Dikkat Edin

* Fiyata dahil olan taşıma şekli satıcı tarafından belirlenir.

* Tüm aksesuarlarımız var, ancak bazıları bağlantıya girmedi, başka aksesuarlara ihtiyacınız varsa, lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin.

7. % 100 olumlu geri bildiriminiz için çok çalışıyoruz.Eğer memnun değilseniz, lütfen bize bildirin çekinmeyin, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

8. Bizim işimiz, satın alma işleminizi endişesiz bir deneyim haline getirmektir.Amacımız müşteri memnuniyeti!

5. Bizden satın alma işleminizden memnun olduğunuzu umuyoruz.

Ürün Detayları

Satış Sonrası Servis

2. Ürünümüzü aldığınızda herhangi bir kalite sorunu varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, bir çözüm sunacağız.

1.Mağazamız, mağazada satılan tüm malların orijinal olduğuna söz veriyor ve ayrıca satılan ürünlerin tüm aksesuarlarını satıyoruz, gelecekte aksesuar satın almanız gerekiyorsa bizimle iletişime geçebilirsiniz, eski müşteriler tercihli fiyatların tadını çıkarabilir.

4. Güvenli bir teslimat sağlamak için tüm ürünler profesyonelce büyük bir özenle paketlenmiştir.

3. Mağazamız, aldığınız malların kaliteli olmasını sağlamak için malların sıkı kalite kontrollerine tabi olduğunu garanti eder.

* Fiyat nakliye maliyeti dahil ancak gümrük vergisi dahil değildir.Malların gümrük tarafından kontrol edileceğine dair belirli bir oran vardır, eğer paketiniz kontrol edilirse, gümrük vergisini şu şekilde ödemeniz gerekir: youself.As farklı ülkeler, ülkenizinkini takip etmeniz gereken farklı gümrük standartlarına sahiptir.

6. İşlem tamamlandığında ve memnun kaldığınızda, lütfen olumlu geribildirim bırakın ve sizin için aynısını yapacağız.

Kaynak Anakara Çin

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .