Fanny paketi Crossbody Çanta 4 Fermuarlı Cepler Erkekler Kadınlar için Su Geçirmez Bel Çantası Kol Paketi Koşu Taşınabilir Spor taşıma çantaları

0
0 Yorumlar

₺138.23 ₺63.52
Miktar:

SKU: w110764

2. Rahat ve Nefes alabilir: Yeni örgü cilt dostu kumaş, esnek, daha nefes alabilir ve rahattır.

Rahat Crossbody Çanta Çok Fonksiyonlu Bel Çantası Paketi Su Geçirmez Telefon Kartı Değişim çanta Seyahat Yürüyüş Koşu Spor

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

3. Güvenli Koruma: Bel çantası kılıfı, açık hava etkinlikleri yaparken cep telefonunuzun yanı sıra eviniz veya araba anahtarlarınız, kimlik/kredi kartlarınız, nakit paranız, kulaklığınız, cüzdanınız ve diğer aksesuarlarınız için geniş ve güvenli bir alan sağlar.

Özellik:

Belirleme:

4. Çok Amaçlı Kullanım: Modaya uygun bel çantası, aktif bir yaşam tarzına öncülük edenler için üretilmiştir.Koşuyor, yürüyüş yapıyor,egzersiz yapıyor veya seyahat ediyor olun, bel çantamız en rahat ve güvenilir seçimdir.

5. Memnuniyet Garantisi: Keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamak için her müşteriye en yüksek müşteri hizmeti standardını sunmaya çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Ürün adı: Çok fonksiyonlu bel çantası

Malzeme: Oxford kumaş + polyester

Boyutu: yaklaşık 250 * 130 * 50mm/9.84*5.12*1.97 inç

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Renk: siyah, şarap kırmızı, mavi

1. Premıum Malzeme: Suya dayanıklı,dayanıklı ve hafif olan yüksek kaliteli malzemeden yapılmış bel çantası.Eşyalarınızı yağmur damlalarına, tere ve neme karşı mükemmel şekilde korur (suya almayın).

Not:

Ağırlık: yaklaşık 156g

1 x Çok Fonksiyonlu bel çantası

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı VKTECH'İN
Model Numarası bel çantası
Uygulama Konumu Bel
CN Guangdong
Malzeme PU
Cinsiyet Üniseks
Bölüm Adı Üniseks

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .