Solvent Yazıcı Kodlayıcı Şerit Raster Film Bant 150 LPI 15mm 5 metre Wit-Color Gongzheng Honghua Spectra Xaar Çin Yazıcı

0
0 Yorumlar

₺220.94
Miktar:
  • Kategori: Yazıcı Parçaları ve Aksesuarları
  • Etiketler: dc 36 led şerit, 3d raster boya, xaar 128 parçaları, yazıcı xaar 382, konica kafası, raster kroket saç, allwin dx5 kafası, led şerit usb yansıması, yazıcı kodlayıcı filmi, veri kablosu dx5 galaxy.

SKU: w10336

Dikkat: Brezilya müşterileri , hızlandırılmış nakliye veya ekspres(DHL / FedEx / UPS) gerektiğinde lütfen bize CPF numaranızı bırakın ; EMS hariç Rusça'ya hızlandırılmış ekspres yoktur .

Uyumlu: 9720#P50 150 DPI Kodlayıcı Optik Sensör

4. Ülkenize teslim süresi.

1. Guangzhou, Çin'den tüm mal teslimatı .

Paket ve teslimat:

Genişlik : 15mm / 0.6 inç

1.Herhangi bir kalite sorunu bulursanız, malları aldıktan sonra lütfen 5 gün içinde bizimle iletişime geçin.Sorunlu ürünler için iade veya değişim kabul edilebilir.

3. Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde kargo yoktur.

Ürün Özellikleri :

Herhangi bir sorunuz varsa, www.zavagarkizyurdu.com.tr bize bir mesaj gönderin.Saat dilimi farklı olduğundan, sorularınızı 24 saat içinde cevaplayacağız .

2.Lütfen satın alırken doğru ürünleri satın aldığınızı onaylayın.Satın alırken hata yaparsanız, sizden %15 iade ücreti alacağız (Özel ürünler iade veya değişim değildir).

Nakliye:

Müşteri hizmetleri:

1. Tüm ürünler ödeme onaylandıktan sonra 1-2 iş günü içinde size teslim edilecektir.

Kodlayıcı Şerit / Raster Film Bant

Kullanım Talimatı :

Miktar: lot başına 2 parça

DHL, UPS,TNT veya FedEx express tarafından hızlandırılmış nakliye (yaklaşık 4-10 gün sürer ) ;

lütfen mallar alındıktan sonra 3 gün içinde servis departmanımızı bilgilendirin.

2. Çin'de kendi ileticiniz varsa, Guangzhou şehrinde sizin için Ücretsiz Teslimat sunabiliriz !

Parametre: İnç başına 150 Satır / LPI

3.Haksız hasar kişisel nedenlerden kaynaklanıyorsa, iade veya değişimi kabul etmiyoruz.Malları aldıktan sonra makul olmayan herhangi bir iade kabul edilemez.

Genel ürün iade şartları:

2. Mallarınızın makul ve güvenli bir şekilde paketlenmesi için uygun malzemeleri kullanacağız.Mallar nakliye sırasında hasar görürse,

Bu şeridin toplam uzunluğu 5 metredir ,baş ve şeridin kuyruğu ,kurulumdan önce hasarlı şeridinize göre traş edilebilir(uzunluk) ve şekillendirilebilir (baş ve kuyruk şekli), ancak iki tarafın çizilmemesine dikkat edin. kodlayıcı okuyucu,şerit boyunca koşarken. şerit çizgisi .

Uzunluk : 5 metre / 16.4 feet

ePacket ,Çin Post Air Mail ,Hongkong Post tarafından Standart Nakliye (Normalde yaklaşık 7-29 gün sürer ,Kısmen Brezilya vb. Gibi standart sevkıyatın kaçınılmaz riski ile yaklaşık 1-2 ay sürecektir.Latin Amerika Ülkeleri)

Tip diğer
Marka Adı BAİHENGLİANMENG'İN
Model Numarası STP-150
Renk açık siyah

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .